Treninzi za kreiranje ” NOVOG MODELA UPRAVLJANJA”

  • ponedjeljak, 02 Juli 2018 09:12
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 2471 puta

U periodu 26-28.06.2018. učešće na dvodnevnom treningu u Kecskemetu (Mađarska) s ciljem kreiranja “Novog modela upravljanja” koji sadrži prijedloge i preporuke za uvođenje dualnog sistema obrazovanja u visokom školskim institucijama, uzeli su predstavnici Udruženja LiNK Mostar, Udruženja Nezavisni biro za razvoj Gradačac/Modriča, Naša Perspektiva Sarajevo, te Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče.
Trening je održan u okviru EDU-LAB projekta koji financira Evropska Unija, a implementiraju 22 partnera iz 11 zemalja u Dunavskom području. Cilj projekta je na održiv način povezati obrazovanje sa zapošljavanjem.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 02 Juli 2018 09:17
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo