Principi i metode uspostave i rada klastera

  • ponedjeljak, 19 Februar 2018 08:13
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1739 puta

Dana 16.02.2018. u prostorijama UPIP-a Žepče održan je stručni skup na temu: „Uspostava i rad klastera ljekovitog i aromatičnog bilja“, na kojemu su prisustvovali članice AgroMAP mreže - predstavnici MSP-a, udruženja i zadruga, PKFBiH, Federalnog agromediteranskog zavoda, te predstavnici medija. Stručni skup je nastavak dosadašnjih aktivnosti rada AgroMAP mreže, čije su članice skupa sa UPIP-om Žepče kao koordinatorom rada i administrativno-tehničkom podrškom, odlučili da uspostave Klaster ljekovitog i aromatičnog bilja - kao viši stupanj organiziranja. U okviru stručnog skupa, prof. dr. Vjekoslav Domljan, je prisutnima prezentirao principe i metode uspostave i rada klastera. Na stručnom skupu je  zaključeno da se urade sve potrebne aktivnosti (administrativno-tehničke), koje će rezultirati uspostavom klastera.
Stručni skup je organiziran u okviru projekta „ZELENO ZAPOŠLJAVANJE“, kojeg u  partnerstvu implementiraju: Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče, Razvojna agencija Zavidovići, Općina Zavidovići, Služba za zapošljavanje ZDK - Biro rada Zavidovići, Privredna/Gospodarska komora FBiH, P.U. Centar za edukaciju odraslih Gračanica, UPP „Agro-Dolina“ Zavidovići, OPZ „Agrofarm“ Žepče i Frutti-Funghi“ d.o.o.
Projekt „ZELENO ZAPOŠLJAVANJE“ financira EU kroz program „Lokalna partnerstva za zapošljavanje“.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen utorak, 06 Mart 2018 08:37
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo