Održana edukacija za poduzetnike-Horizon 2020

  • utorak, 16 Februar 2016 08:50
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1221 puta

U prostorijama Udruge Poduzetnika i poslodavaca Žepče, organizirana je radionica na temu „Kako aplicirati na Horizon 2020-SMEs instrument“. Predavač je bio gospodin Renato Vrebac, nacionalan kontakt osoba za mala i srednja poduzeća, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO.  Učesnici radionice bili su poduzetnici, koji imaju inovativna rješenja u svojim proizvodnjama.
Cilj radionice je bio predočiti poduzetnicima, koja vrsta inovacije i u kojoj fazi je prihvatljiva za financiranje u okviru Horizon 2020 poziva. Poduzetnicima su predstavljeni i primjeri dobre prakse iz Hrvatske i Slovenije. Radionica je bila interaktivnog karaktera, te su učesnici imali priliku aktivno raditi na konkretnom prijedlogu poziva. Inače UPIP Žepče je do sada poslao tri aplikacije koje se odnose na inovacije u okviru navedenog poziva.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen utorak, 16 Februar 2016 09:10
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo