Predstavnici UPIP-a na poslovnom forumu poduzetnika BiH-Tajvan

  • petak, 23 Oktobar 2015 12:31
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1388 puta

U prostorijama Vanjsko trgovinske komore Bosne i Hercegovine 22.10.2015 godine,  održan je poslovni forum i sastanci BiH i Tajvanskih privrednika. Ovom događaju prisustvovali su predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče, te predstavnik  žepačkog  „Agrofarma“. 

Prisutnima se obratio predsjednik Vanjsko trgovinske komore BiH gospodin Nemanja Vasić koji je u kratkom obraćanju istakao da je misija Komore da neprekidno unapređuje privredne odnose naše zemlje i naših kompanija sa svim poslovnim partnerima u inozemstvu i da je jučerašnji događaj samo jedan u nizu nastojanja Komore da na najbolji mogući način ispuni svoju misiju.  Ispred Tajvanske delegacije obratio se potpredsjednik Kineske asocijacije za međunarodnu ekonomsku suradnju, g-din. Fred Huang.

Nakon završenog poslovnog foruma uslijedili su bilateralni sastanci bosansko hercegovačkih i tajvanskih firmi.

Učešće na ovom događaju samo je jedna u nizu aktivnosti koju provodi Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče s ciljem poticanja suradnje i posredovanja u povezivanju sudionika važnih za gospodarski razvoj općine Žepče, regije Centralna Bosna i Bosne i Hercegovine u cjelini.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen petak, 23 Oktobar 2015 12:44
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo