Poziv BiH kompanijama za učešće na poslovnim susretima BiH - Tajvan

  • četvrtak, 01 Oktobar 2015 13:42
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1208 puta

Vanjskotrgovinska komora BiH 22.10.2015. godine, a u okviru planirane posjete privredne delegacije Tajvana Bosni i Hercegovini od 21. do 24. oktobra 2015. godine, organizira Poslovni forum i susrete bosanskohercegovačkih i tajvanskih privrednika. Programom je predviđeno obraćanje zvaničnika VTK BiH i privredne delegacije Tajvana, predstavljanje investicijskih mogućnosti, te održavanje bilateralnih susreta kompanija. Preliminarni program i lista tajvanskih kompanija koje su zainteresirane za poslovnu suradnju sa bh partnerima nalazi se u prilogu. Tajvanski partneri su izrazili najveći interes za suradnjom sa bh. proizvođačima prehrambenih proizvoda posebno vina, eteričnih ulja, organskih proizvoda, te proizvođačima i prerađivačima voća i povrća. Također, kao što se može vidjeti iz liste tajvanskih kompanija zastupljeni su i sektori metaloprerade, mašinogradnje i elektroindustrije.

Obrasci


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen petak, 02 Oktobar 2015 12:14
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo