Održana fokus grupa u prostorijama UN-a u Sarajevu

  • četvrtak, 01 Oktobar 2015 08:31
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1263 puta

Predstavnik UPIP-a Žepče prisustvovao na fokus grupi za korisnike poticajnih sredstava Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta FBiH, koja je održana 30.09.2015. godine, u UNDP-a u Sarajevu. Tema fokus grupe relevantnost i potreba poticajnih mehanizama FMRPO, do sada postignuti rezultati i efekti, kao i razumljivost procedura i procesa za prijavu na javni poziv. Nakon prezentacije prisutni su davali prijedloge za poboljšanje postojećeg sistema, u odnosu na postojeće prepreke sa kojima se susreću privredni subjekti prilikom alpiciranja na javne pozive raspisane od strane FMRPO. Prikupljeni prijedlozi i informacije sa svih pet održanih fokus grupa sa različitim ciljnim grupama će se u konačnici koristiti  za pripremu Akcionog plana FMRPO za period 2016-2018. Na ovom događaju, osime predstavnika UPIP-a Žepče, prisustvovali su i predstavnici Privrednih komora iz kantona Sarajevo i Zeničko-dobojskog kantona, Obrtničke komore iz kantona Sarajevo i Tuzlanskog kantona, REDAH-a, SERDA-e, NBR-a.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen četvrtak, 01 Oktobar 2015 08:36
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo