Prvi konstituirajući sastanak članova "Partnerstva politika za poduzetničko učenje ZE-DO kantona"

  • utorak, 29 Septembar 2015 08:40
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1215 puta

Dana 28.09. 2015. godine, članovi partnerstva politika za poduzetničko učenje ZE-DO kantona održali su prvi konstituirajući sastanak u prostorijama Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZE-DO kantona u Zenici. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih članova partnerstva politika za poduzetničko učenje u ZE-DO kantonu: Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZE-DO kantona, Ministarstvo za privredu ZE-DO Kantona, Univerzitet u Zenici,  Pedagoški zavod ZE-DO kantona, Privredna komora ZE-DO kantona, Obrtnička komora ZE-DO kantona, Služba za zapošljavanje ZE-DO kantona, TRA - Agencija za razvoj općine Tešanj, Regionalna razvojna agencija REZ, Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče, Razvojna agencija Žepče i Agencija za ekonomski razvoj Zenica. Na ovom sastanku, usvojen je Poslovnik o radu Partnerstva politika i kroz timski rad pripremljen nacrt Akcionog plana za razvoj poduzetničkog učenja u Zeničko-Dobojskom kantonu za period 2015-2018. godina. Početkom novembra 2015. očekuje se kompletiranje Akcionog plana i upućivanje istog prema Ministarstvu za obrazovanje, nauku, kulturu i sport nadalje usvajanje i uvođenje u primjenu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen utorak, 29 Septembar 2015 08:45
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo