Sudjelovanje na forumima „Perspektiva razvoja sela u BiH“

  • petak, 24 Februar 2017 11:36
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 5840 puta

Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče sudjeluje kao izlagač na forumima „Perspektiva razvoja sela u BiH“, koji su organizirani u okviru projekta „Dijalog o razvoju ruralnih zajednica i zapošljavanju u oblasti poljoprivrede“ koji se provodi pod pokroviteljstvom Ureda Specijalnog  Predstavnika EU u BiH. Forumi su organizirani u Travniku, Livnu, Prijedoru, Bihaću, Brčkom, Bijeljini, Banja Luci, Gradačcu, Doboju i Trebinju. Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče u forumima sudjeluje kao predstavnik nevladinog sektora koji predstavlja primjere dobre prakse umrežavanja aktera iz sektora agrobiznisa u okviru Agroinkubatora Žepče i povezivanja udruženja, zadruga i MSP u okviru AgroMAP mreže. Na svakom od foruma sudjelovalo je oko 150 poljoprivrednih proizvođača. Prezentirane su dobre prakse iz regiona i EU, diskutralo o problematici sa kojom se susreću poljoprivredni proizvođači i važnosti kreiranja strategije razvoja poljoprivrednog sektora na državnom nivou.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen petak, 24 Februar 2017 12:01
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo