Predstavnici UPIPa Žepče na sastanku u privrednoj komori FBiH

  • utorak, 02 Februar 2016 07:43
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 2241 puta

U petak 28.01.2016 godine u prostorijama Vanjsko trgovinske komore BiH u Sarajevu, a u organizaciji Gospodarske komore FBiH-sektora za poljoprivredu i trgovinu organiziran je radni sastanak. Na sastanku je prisustvovao i predstavnik UPIP-a Žepče. Tema sastnaka je bila program novčanih podrški za 2016 godinu u okviru Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.
Na sastanku su date smjernice i zaključci o izradi Programa podrški poljoprivrednicima za 2016. godinu koji će biti dostavljeni nadležnom ministarstvu. Također je dogovoreno da se pokuša uticati i na kreiranje Pravilnika za poticaje za 2016 godinu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen utorak, 02 Februar 2016 07:52
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo