Sale za edukaciju i sastanke

  • Objavljeno u Tekstovi
  • Čitano 29015 puta

U okviru infrastrukturnih kapaciteta s kojima upravlja Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče (UPIP Žepče) nalaze se i dvije multifunkcionalne sale. Sale se nalaze u prostorijama Poslovnog inkubatora Žepče (manja sala) kapaciteta do 15 mjesta i prostorijama Agroinkubatora Žepče (veća sala) kapaciteta do 80 mjesta. Sale su smještene na adresi UPIPa Žepče-udaljenog 500 metara od samog centra općine.

Obje sale su prilagođene i opremljene multimedijskom opremom i multifunkcionalnim namještajem neophodnim za organiziranje konferencija, edukacija, poslovnih susreta, prezentacija, seminara i drugih događaja.

Potencijalnim korisnicima, osim uobičajene informatičke opreme namijenjene gore navedenim događajima, na raspolaganju nudimo i informatičku opremu neophodnu za edukaciju i tečajeve iz oblasti eposlovanja.

Obje sale imaju besplatan parking prostor u okviru objekta tijekom cijelog dana; brzu internet vezu uz neograničen promet; prostori se vrlo lako konfiguriraju prema Vašim potrebama;  a imamo mogućnost organiziranja ceteringa prema željama korisnika.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(1 Glasaj)
  • Zadnji put promjenjen četvrtak, 24 Septembar 2015 11:42
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo