PRO-TRADE d.o.o. Žepče

  • Objavljeno u Članovi
  • Čitano 1490 puta

PRO-TRADE d.o.o. Žepče je generalni zastupnik i distributer STILMAT otirača za područje Bosne i Hercegovine. Vrhunski otirači STILMAT izrađeni su od eloksiranih aluminijskih profila sa ispunama od različitih vrsta materijala i sa garancijom od 5 (pet) godina. U našoj ponudi nudimo Vam razne vrste otirača sa ispunama od gume, tkanine, četkica, skidača za snijeg, sa mogućnostima međusobnog kombiniranja i to u 10-tak različitih boja i nijansi.
Sve tipove otirača moguće je napraviti po Vašim željama u svakoj dimenziji i željenom obliku i sa mogućnostima izrade specijalnog oblika i reklame-logotipa na samom otiraču.

Adresa: Stjepana Radića bb, 72230 Žepče

Tel: +387 32 881 113; +387 61 478 976

E-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo