Upute za uzimanje uzorka zemljišta

  • Objavljeno u Tekstovi
  • Čitano 35215 puta

U nastojanju da se poljoprivredna proizvodnja poveća, a prinos po jedinici površine ujednači, potrebno je provoditi stalnu kontrolu poljoprivredno zemljišnih površina. Uspješna laboratorijska analiza počinje na terenu. Rezultat analize zemljišta je onoliko dobar koliko su reprezentativni uzorci koji se koriste. Sama procedura uzorkovanja je određena vrstom analize koju treba izvršiti na uzetom uzorku. Cjelokupan proces analize zemljišta se izvršava u ovlaštenoj laboratoriji UPIP-a Žepče.

UPUTE ZA UZIMANJE UZORKA ZEMLJIŠTA ZA ANALIZU


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upipzepce/public_html/templates/fw_mazaya/html/com_k2/default/item.php on line 285
Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen četvrtak, 25 Maj 2017 10:28
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo