Proizvodnja, trgovina i usluge
  • Preporuči:

Opis

Vin Metal d.o.o. nastao je još 2001. godine pod nazivom SZR Metal Plast. Zbog ukazane potrebe za proširenjem i izvozne potražnje, već 2005. godine firma prerasta u društvo sa ograničenom odgovornosti i dobiva ime koje i danas s ponosom nosi. Vin Metal d.o.o. firma je u 100% privatnom vlasništvu. Svoje proizvode plasira širom Europe, ali je prisutna i na domaćem tržištu.
Bavimo se proizvodnjom: ograda, metalnih konstrukcija, balkona, stepenica, svih vrsta metalnih stalaža, svih vrsta ugostiteljskog namještaja od metala.
Svojim klijentima pružamo usluge: savijanja, rezanja i varenja cijevi i limova, plastificiranja u svim bojama po Ral karti - dimenzije komore za plastificiranje su 3,3 x 1,5 x 1,5


Posjedujemo i certifikat ISO 9001:2008, a u postupku smo dobivanja i specijalističkog standarda EN1090.

Više detalja o našoj kompaniji možete pogledati ovdje.

Ostale informacije

Email:
info@vin-metal.com
Tel:
+387 32 884 221
Adresa:
Poslovni centar XP Žepče, 72230 Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo